Välkommen till min sida. Bland det roligaste som finns är att ägna sig åt eget skapande, bekanta sig med nya material och utforska olika uttryckssätt. För mig har kreativitet, estetik och handens arbete stor betydelse för välbefinnandet. Här visar jag en del av det som jag har arbetat med och vad som inspirerar mig i mitt skapande. Kan jag dela med mig av mina erfarenheter och inspirera dig att skapa något eget blir jag glad.

Sedan påsken 2019 har jag också en butik där jag säljer en del av mina alster. Hit är du välkommen att titta in om du är i Österlentrakten och öppetskylten är upphängd vid vägen. Helger och under sommaren tänker jag mig främst att hålla öppet. Söker du någon speciell present eller något du vill vara ensam om kanske du hittar det hos mig, vi ses!
Maten är klar

Efter att ha läst boken "I love paper" var jag förstås sugen på att göra något eget projekt. Det blev denna tvårätters meny som jag använde som inspiration på mitt jobb när vi hade favoritmat som tema. Spenattagliatelle med köttbullar i tomatsås, morötter, sallad, ärtor och parmesan på toppen. Till efterrätt chokladkaka med fyllning, gräddklick, apelsin och chokladspiral.


 


| Kategori: Papper & Kartong